Tuesday, June 14, 2011

Inimene õpib kogu elu...

… ja kui ta just päris lollina surra ei taha, siis hoiab silmad ja kõrvad lahti ning püüab samasse ämbrisse teist korda mitte astuda. Mis muidugi ei tähenda, et see tal õnnestuks… Tark pidavat õppust võtma teiste, mitte enda vigadest, aga inimloomus on juba selline, et ega enne ikka ei usu küll, kui ise järele ei proovi. Eelnev tantsuline nädalavahetus oli katsetuste poolest eriti produktiivne. Siinkohal siis mõningad tõdemused:

1. Kui vihmavarju või keepi kaasas ei ole, sajab tõenäoliselt vihma. Jõgeval kolm päeva kestnud leitsak on otseselt põhjustatud kolmest tuhandest vihmakeebist, mis tantsijatel kotis kaasas vedelesid.

2. Veepudeli kasutusvõimalused: kui krae vahele kallata, saab kindlaks teha kas selgroog on sirge – kui on, voolab vesi otsemat teed alla püksi; kui kallata kuklaõnarusest alla pähe, saab kindlaks teha, kas ajukurrud on olemas, kui pole, siis voolab vesi igalt poolt alla, kui on, siis jääb nende vahele pidama.

3. Kui muidu tunnet ei teki, tuleb mobiiltelefon panna seeliku taskusse kõhu peale, vibra sisse lülitada ja leppida kellegagi kokku, et ta helistaks iga natukese aja tagant.

4. Selleks, et aru saada, kas oled päikest saanud, tuleb vaadata peeglisse - kui kortsuvahed on valged, siis oled.

5. Otsaette tätoveeringu saamiseks võib kasutada litritega pearätti või punutud peavõru.

Ja seaduspärasused ehk murfismid:

1. Mida valgem on riietus, seda suurem on tõenäosus saada lõunasöögiks borši või mingit muud punast suppi.

2. Mida rohkem sa mõtled oma riietuse mitte määrimisele, seda tõenäolisemalt suudab keegi teine oma kohvi sinu valge põlle peale ajada.

3. See kohviautomaat, mille järjekorras oled paarkümmend minutit lauspäikese käes seisnud, kuumeneb üle vahetult enne kui ostukord sinuni jõuab.

4. Kogu staadionilahmaka kõige konarlikum ja kivisem serv on see, kus sinu rühm tantsima peab asetuma.

5. Kõigi asjade hulgast, mida sa esinemispäevaks kotiga kaasa oled vedanud, puudub see, mida sul sel päeval tegelikult vaja läheb.

6. Kui sul lõpuks õnnestub joogipudel kastmisvooliku abil täita, ise veest tilkuvana loigus seistes, avastad sa, et kollane nupp käepidemel reguleerib surve tugevust.

7. Kui sa märkad toitlustusalal ühte vaba lauda, siis selleni jõudes selgub, et seal on silt „Reserveeritud“.

Elu ilma naljata on kui … jaanipäev kaljata

No comments:

Post a Comment