Thursday, December 31, 2015

2015 sõnapiltides

-         NATO lennukid. Andsid teada, et turvavad meid just siis kui meil kõige rohkem vaja. Näiteks Jõululaupäeval ja aasta viimasel päeval. Thank you! God bless your UFO technology!
-         The Little Prince... film... animafilm... mõte sama suur kui Väike Prints ise – silmad on pimedad, vaatama peab südamega!
-         Aastajad ON nihkunud – kevad algab vahetult enne jaanipäeva, mis tähendab, et jaanilaupäeva ja jõululaupäeva õhutemperatuur on täpselt samasugune ehk nii umbes pluss 3. Mis on muidugi suht meeltmööda grillisõltlastele – pole vaja pikalt arutada, mida jõuludeks süüa teha... Suvi tuleb heal juhul augustis ning vedamise korral on rohkem kui nädala.
-         Kui vanasti tuli TALV ootamatult, siis viimased aastad tuleb millegipärast talve puudumine ootamatult. Suusahullud näpivad oma koridoris seisvaid sõiduvahendeid ning ootavad küüsi närides millal suusakuurordid KUNSTLUME maha puistavad. Niipalju siis elust kooskõlas loodusega. Huvitav miks siiamaani ujumisrandades vett kütma ja kunstpäikest pakkuma pole hakatud... noh et päevitussõltlased saaksid ikka korralikke rannamõnusid nautida...
-         Endiselt keerame kaks korda aastas kella. Kommentaarid on liigsed.
-         Kui ikka inimene ise end ebajumalaks kuulutab, ei kõiguta seda arvamust ei jala mahavõtmine ega inimeste väljamõeldud õigussüsteem. Kalagi hakkab mädanema peast...
-         Ütle mulle, kes on su sõbrad ja... eks ühesugused hullud satuvad ikka lõpuks kokku... aga alati peab olema tasakaalustav faktor lisaks. See, kes asjade päris hulluks minemise korral maa peale tagasi toob. Korraks.
-         You. You are hiding in the shadows of my heart, secretly guiding my way through the vast emptiness between stars...
-         Süsteem mureneb juba siis kui on kasvõi kaks ühtemoodi mõtlevat süsteemivastast isikut. Ja meid on rohkem. Meie silmad on avatud ja meeled valla, me teeme selle ära.

-         LOVE IS ALL YOU NEED!

No comments:

Post a Comment