Sunday, April 29, 2012

Elamise imeline ettemääratus


Kui te olete endale teinud täiusliku plaani homsest aias töötamisest, ärkate hommikul korraliku vihmasaju peale.
Siis, kui olete just magama jäänud, avastab teie kass, et ta tahaks nüüd õue minna. Kui teil on kodus mitu kassi, siis teevad nad sama umbes tunniajaliste intervallidega.
Jalgratta kett tuleb maha just siis, kui sõidate allamäge ning olete minemas külla, mis tähendab, et te lükkate kogu ülejäänud tee ratast käekõrval (juhul kui pääsete kukkumisest) või siis ilmute seltskonna ette õliste kätega.
Kui teil terve nädala jooksul on kolm õhtust küllakutset erinevatele üritustele, siis võite kindel olla, et kõik nad langevad ühe ja sama päeva peale.
Jalavigastuste tekkimise tõenäosus on suurem, mida lähemal on üritus, kus te tantsima peate.
Just siis, kui kass on lõpuks end teie süles mõnusalt magama nurrunud, tekib teil vajadus tualetti külastada.
Kui tulete koju üleni higine ja räpane, selgub, et ahvid on vee ära võtnud.
Sel hommikul, kui teie ainus võimalus tööle saada on helistada sõbrale, selgub, et see sõber on oma telefoni töö juurde jätnud.
Kui teil on plaadile salvestatud viis filmi, siis see, mida te vaadata tahate, mingil põhjusel enam käima ei lähe.
Vahetult enne külla minekut ei suuda te leida seda riideeset, mida tahtsite kanda ning asja uurides saate teada, et keegi teie kodakondsetest on seda terve päeva seljas kandnud.
Saapa tald tuleb alt ära siis, kui olete pikemal reisil kusagil kaugemal linnas ja loomulikult pole teil ühtegi muud jalavarju kaasas.
Just sel päeval, kui te oma meili ei vaata, saabub kiri, mis nõuab otsekohest vastamist ning järgmisel päeval seda teha on juba lootusetult hilja.
Palavik saabub enamasti reede õhtul ning suurema tõenäosusega siis, kui teil kõik rohud kodust otsas on ning isegi viina pole.
Ukse taga koputab postikuller ning toob teile kauaoodatud paki, mille eest tuleb tasuda sularahas ning selge on see, et teil nii palju sularaha kindlasti kodus pole. Või siis olete oodanud kullerit terve päeva ning otsustate siiski vahepeal poes ära käia, mis tähendab, et kuller tuleb just sel hetkel, kui teid kodus pole.
Telefon visab pildi tasku keset nädala kõige tähtsamat kõnet ning loomulikult pole teil võimalik seda hetkel laadida.
Kui teil on ilmtingimata tarvis kedagi telefoni teel kätte saada, siis on selle isiku telefon kas välja lülitatud või levist väljas.
Kui teil on aega ning olete istunud arvuti taha kindla sooviga midagi huvitavat kirjutada, ei tule sellest midagi välja, sest mõte ei tööta ning sulg ei jookse. Kui aga aega napib ning kümme muud tööd tegemist ootavad, nõuavad laused lausa füüsiliselt väljakirjutamist, mistõttu viskate kõik muud tööd nurka ning tegelete mõttetuste ülestähendamisega.

No comments:

Post a Comment