Friday, March 2, 2018

Hallidest varjudest vabanemise kõige parem meetod

on nähtavasti kardinad eest ära tõmmata ja välja vaadata. Maailm on tegelikult väga värviline ning seda tõestas ilmekalt ka päev tagasi naistega koos nähtud "viiekümne halli varjundi" viimane film, mille täpset pealkirja pidin vähemalt mina küll pileti pealt järgi kontrollima... Aga ilus loodusfilm oli see tõesti. Suurepärased maastikupildid ja kaunid hooned ja mõnus muusika kogu selle ilu taustaks. Eriti meeldis mulle stseen vanniga..... suure vanniga... vahtu täis vanniga... mille taustapildiks kauguses kõrguv lumise tipuga mägi... sellise vanni ma võtaks. Seal võiks täitsa üksindagi olla, kohvitass kõrval auramas... Aga ilmselgelt oli filmi autoritel vaja narratiivi sisse põimida ka härra ja proua Halli seiklused rikaste ja ilusate maailmas, sest ainult loodusvaadete pärast ei läheks tuhanded naised seda filmikest ometi vaatama. Kui ma kunagi aastad tagasi selle filmi prototüübiks oleva raamatu esimese osa vägisi ära lugema pidin, sest lubasin oma nägemuse kirjutada, ei osanud ma ette kujutadagi, et mu oma naised mind kõigepealt esimest seeriat vaatama veavad, et ma teise osa koos oma naissoost elukaaslasega kinusaalis ära näen ning et kolmas osa kui kummitus jälle ootamatult kapist välja astub. Kui mingi asi järjekindlalt ennast ilmutab, peab sellel ju ometi mingi õpetlik tagamõte olema. Seega. Mida ma õppisin hallide varjundite saagast.
Igaühes meis on peidus pervert. Mõnikord suudab üks igavuse käes vaevlev koduperenaine oma peas välja mõelda kordades rohkem perverssusi kui kestahes nendega tegelev isend.
Kirjandusel on tohutu mõjujõud. Maailm on nüüdseks täidetud suure hulga punase ruumi ihalusega näitsikute ja naistega. Enamus neist varajasse keskikka jõudnud koduperenaised.
On võimalik, et poole sajandi vanusele lähenevad naised pole kunagi kuulnud anaaltapist. Veel vähem teavad nad, mida sellega võiks peale hakata.
On tunduvalt esteetilisem tegeleda perverssustega puhtas kaunis ruumis stiilseid vahendeid kasutades. Unustage ära "aastadmisajasidsegadusse" ja "klassikokkutulek" või "svingerid". Need kel raha pole korralikke vahendeid kasutada, jäägu misjonäri või koerapoosi juurde. Vannituba on lubatud, kui vann kõigepealt puhtaks pesta.
Seks parklas auto esiistmel kuulub täiesti tavalise praktika alla ning isegi ei eruta enam.
Rikaste ja ilusate maailma kuulub nii palju tavainimesele mõistetamatut ning pole mingit vajadust teha enese kallal psühhoanalüüsi, kui taipad, et sind jätab täiesti külmaks kihlasõrmuse saamise üle vaimustusest kiljuv tulevane pruut.
On kleidid ja on kleidid. Mõningaid võib kutsuda riideesemeks, aga mõned on lihtsalt lapid üle strateegiliste kehaosade. Kui sedagi.
Muidugi loodan ma siiralt, et on inimesi, keda hall saaga pisut unest üles raputas. Et elu polegi ainult see silmaga nähtav ja käega kombitav hall reaalsus meie ümber. Võibolla aitas see nii mõnelgi naisel ja mehel oma sisemist perverti üles leida ja teda pisut seirata. Eemalt. Sest praktiliseks kasutuselevõtuks tuleb vist veidi eeltööd teha. Vann osta näiteks...

No comments:

Post a Comment